Cum pot face bani?

Salut, am 14 ani și aș vrea să ma apuc de un sport de contact (mma,box,muay thai, etc) dar n am bani și nici familia mea nu are pentru a mi plati abonamentul (deoarece nu vin dintr o familie bună financiară). Cum pot face bani cat sa mi permit sa mi plătesc abonamentul lunar? (Am acces la un telefon sau Pc dacă chiar am nevoie.)

3 Likes

Salut Ștefan! E grozav că vrei să te apuci de un sport de contact. Există câteva moduri prin care poți face bani pentru a-ți plăti abonamentul:

1. Freelancing online: Dacă ai acces la un PC, poți face mici joburi online. Platforme precum Fiverr sau Upwork oferă oportunități de freelancing pentru diverse abilități, cum ar fi design grafic, editare video, scriere sau traduceri.
  2. Vânzarea de lucruri pe OLX: Poți vinde obiecte de care nu mai ai nevoie sau poți ajuta prieteni sau rude să vândă lucruri, luând un mic comision.
  3. Crearea și vânzarea de conținut: Dacă te pricepi la ceva anume (de exemplu, desen, muzică, programare), poți crea și vinde cursuri sau tutoriale online.
  4. Lucrări ocazionale: Ajută vecinii sau cunoștințele cu mici treburi (curățenie, plimbat câini, grădinărit) în schimbul unei sume.
  5. Tutoriale pe YouTube: Dacă te pricepi la un anumit joc sau ai cunoștințe pe care vrei să le împărtășești, poți crea un canal de YouTube și să începi să faci bani din reclame, după ce ai crescut un pic.

O altă soluție, poate găsești pe cineva care a practicat unul din aceste sporturi și te poate ajuta în privat să înveți bazele necesare.

1 Like