Buna ziua!
Imi cer scuze pentru deranj, traim niste vremuri grele , toti, nu doar eu si aici cred ca suntem toti de acord. Mancarea, studiile, chiriile, sanantatea si transportul ne costa din ce in ce mai mult si ne doare la fel de tare. Pur si simplu am nevoie de ajutor, daca pot ajut si eu , donez haine , ajut animale , hranesc pe cine pot si am ocazia . Dar, am reusit dupa ani in care am ales sa muncesc si sa supravietuiesc perioadei de dupa liceu, am reusit sa iau Bacalaureatul si m-am oprit, un an, am avut nevoie sa lucrez , nu-mi permiteam facultatea , nici acum nu-mi permit ,dar ce chestie, am intrat si la facultate, Silvicultura buget, Doamne ajuta! But again, this doesn’t solve anything,este ora 2:00 AM si caut cele mai ieftine cazari, nu-mi permit nimic uman si nu doar eu ,suntem multi in situatia asta, dar am prins curaj sa cer ajutor acum . Ca si venit incerc ceva remote, termin perioada de training dar pentru ca o sa am un program incarcat , am ales part-time , 1250 ron . Oare parintii sa ma ajute? Tot ce-mi doresc pentru ei, este sanantate, ca bani poate pot eu sa le ofer in viitor ceva. Mama este profesoara , le-au taiat din salarii, tata? somer fara venit, are grija de gospodarie , formula clasica, suparat uneori, alteori in stare de ebrietate si mai tare suparat. Sora? Frate? da, am o sora, a reusit doar sa scape la Bucuresti, abia se descurca si ea, bine ca are acum si ea o persoana draga sa o sustina, dar doar pe ea ca atata s-a putut. Datorii am si eu, ai mei, tu ,noi toti, le adaugam si pe astea in carca noastra.
Aici este link-ul cu site-ul pentru donetie: Insamling via Swish – Crowdfunding Sverige
Va multumesc daca a-ti ajuns pana aici ! Multa dragoste va doresc!