Inselaciune in forma continuata

Bachia Cristina Dana acuzata de inselaciune in forma continuata cu dosarul nr 3678/303/2023 pe portalul de justitie.

A escrocat zeci de persoane cu urmatorul scenariu

Le promitea stergerea facturilor de telefon din sistemul Orange sau Vodafone in schimbul abonamentelor scumpe facute de pagubiti. La achizitionarea de telefoane doamna in cauza avea parte jumatate .

Bineinteles ca nu a sters nimic , oamenii s au trezit cu dosare la tribunal , platind avocati si cheltuieli de judecata si prejudiciu deloc mic la compania de telefonie.

Aceasta este Cristina Dana Bachia . O escroaca .

1 Like

Hey, as dori sa vorbim te rog. Se poate?

1 Like

Salut,

Si eu impreuna cu cel putin alte 10 persoane suntem in aceeasi situatie.
Hai sa luam legatura

1 Like

Puteti sa imi trimiteti si mie un mesaj? Sunt in aceeasi situstie! Poate reusim sa facem ceva impreuna

Salutare, mai aveți vreun status despre acest caz, eu și încă 3 prieteni suntem în aceeași situație.

Lasati-mi un mail la craz256 @ gmail . com cu titlul Cristina Bachia care sa contina nr vostru de telefon si va voi adauga in grupul de whatsapp cu persoane inselate de aceasta individa.

Oare cel care a vrut un telefon scump pe gratis pentru ca altfel n ar fi putut sa si l permita, oare nu acea persoana e escroaca? Este f usor sa lovesti fara sa stii real care este adevarul.
Aceasta Bachia v a gasit oare in fata magazinelor de telefoane si v a luat cu forta inauntru sa semnati?? Ma intreb cati sunteti real pagubiti. Este f usor sa injuri si sa lovesti cand vezi ca nu ti au mers lucrurile asa cum doreai.
Cand vrei un lucru trebuie sa platesti. Nu ti l permiti, stai cuminte in banca ta!

Eu mă întreb doar cat de corecți pot fii oamenii dacă se bagă ei în așa ceva ! Ok spuneți desprea aceasta Bachia Cristina ca ea e de vină ca v-a făcut ca v-a dres , dar voi așa zisilor corecți când v-ați băgat într-o combinație din care se presupunea ca aveați și voi de câștigat și cu siguranță ați câștigat , nu vă e rușine să scrieți toate aceste aberații ! Mai bine scrieți dacă vă considerați atât de corecți ca sunteți de acord să vă verifice vodafone orange sau mai știu eu ce rețea sunteți voi și să vadă ca voi sfinți nu folosiți telefoane luate de acolo și nu așteptați apoi să nu plătiți și ca facturile le-ați plătit voi cu sudoarea muncii voastre ! Mentalitatea românului să nu plătească pentru nimic !

Bună seara. Nu mai primiți mesaje pe mail. Cum pot intra în grup?

Eu am primit alt scenariu. As dori sa luam legătura, imi puteți scrie pe vladicencoteodora@gmail.com?

Daca s-ar putea verifica, D-le Luca, și adresa unde au ajuns acele telefoane,garantat s ar demonstra ca nu sunt la noi,iar noi, cu sudoarea muncii noastre am rămas datori unor telefoane pe care nu le am ținut niciodată în mana,dar pentru care am plătit, sa nu fim dati în judecata după :heart_hands: